Regnskabsassistent eMobility [Denmark]


 

Til en nyoprettet stilling hos Uno-X eMobility Danmark A/S søger vi en dygtig Regnskabsassistent, som får en spændende stilling med en bred opgaveportefølje.

Uno-X eMobility, som er en del af Uno-X Mobility og Reitan Retail, er ansvarlig for etablering af lynladere i Danmark og Norge og er dermed med til at drive den grønne omstilling fra fossile brændstofkilder til fremtidens energikilder. Uno-X eMobility etablerer og driver lynladeanlæg i både Danmark og Norge, på tværs af Reitan Retails koncepter (Uno-X, Rema 1000 mm).


Jobbet

Du bliver ansvarlig for en række økonomiopgaver som du selvstændigt løser, og jobbet vil i høj grad være en kombination af rutine- og ad hoc-opgaver som kræver både grundighed, tålmodighed, stædighed og detektivarbejde.

Alle opgaver udføres for både det norske og det danske selskab, og dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Debitor/Kreditorhåndtering, herunder fakturering, betalinger, fakturaflow, afstemning mv.
  • Daglig finansbogføring af bl.a. omsætning, udlæg og indbetalinger
  • Bogføring og afstemning af betalingsmidler
  • Balanceafstemninger, herunder bankafstemninger
  • Momsafstemning og indberetning
  • Opgaver i forbindelse med månedsluk og årsafslutning

Du får en bred kontaktflade både internt og eksternt, hvorfor du skal trives i en sådan rolle.


Profil
Du har en relevant økonomi- eller regnskabsuddannelse kombineret med erfaring fra en lignende rolle, og har derigennem opnået en veludviklet regnskabsforståelse og praktisk erfaring med de forskellige opgaver indenfor regnskab. Du arbejder struktureret og systematisk, og trives i en hverdag hvor det forventes at du proaktivt løser dine opgaver. Du finder med stor nysgerrighed løsningen på de udfordringer der opstår for at få dine opgaver fulgt til dørs.

Du…

  • er detaljeorienteret, og du sætter en ære i at gøre tingene rigtigt – første gang
  • er typen der tager ansvar og sikrer tingene bliver gjort, også når du møder forhindringer og bump på vejen
  • er holdspiller og har lysten til at være en del af et fællesskab
  • har flair og interesse for IT – og I at udnytte mulighederne til at skabe enkle og effektive arbejdsgange.

Uno-X eMobility som arbejdsplads

Overordnet set bliver du en del af Uno-X Mobility med omtrent 100 kollegaer, men specifikt bliver du en del af eMobility-teamet som blev stiftet i 2021 og tæller i alt 4 medarbejdere, som har base på kontoret i Søborg samt 4 kollegaer i Norge.

Virksomhedens ledelsesfilosofi er værdibaseret ledelse hvilket giver den enkelte medarbejder frihed og fleksibilitet under forudsætning af høj selvdisciplin og ansvarstagen.

Der hersker en ”opstartskultur” i trygge rammer, da man til daglig sidder blandt kolleger fra søsterselskaberne. Alle hjælper hinanden, og man tager sammen ansvar for at bidrage til den gode stemning på kontoret.

Der er fokus på både at være sociale og aktive sammen, hvorfor der er tilbud om forskellige sportslige aktiviteter som både yoga, løb, spinning og landevejscykling, som du vil kunne dyrke sammen med dine kolleger.

Du får reference til virksomhedens regnskabschef.


Ansøgning
Uno-X samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent hos GML-HR Mie Reenberg på telefon 41136000 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt.

Uno-X eMobility er en del af Uno-X Mobility, som består af Uno-X, Uno-X erhverv, Uno-X Landbrug og Uno-X Fyringsolie. Uno-X Mobility er en del af REITAN Retail, hvis vision er at være kendt som den mest værdidrevne virksomhed, med kunden som øverste chef. REITAN opererer i Skandinavien og Baltikum og består af selskaberne Reitan Ejendomme, Reitan Kapital og Reitan Retail (med bl.a. REMA 1000, 7-Eleven og Uno-X). Uno-X Mobility driver i dag ca. 250 energistationer over hele landet.


 

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال