Työfysioterapeutti [Finland]


 

$ads={1}

Mehiläinen Psykoterapiapalvelut
15.8.2023
kokoaikainen
Lisätietoja
Helsinki, Mannerheimintie 12 b 3. krs
Hae paikkaa

Regus - Helsinki Luna House
View larger map

Keyboard shortcuts
Map data ©2023 Google
Terms of Use
Report a map error

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme Työfysioterapeuttia Helsingin yksiköihin

Työfysioterapeuttina edistät omien vastuuyritystesi henkilöstön toiminta- ja työkykyä yhdessä muun tiimin kanssa. Käytössämme on alan voimakkaimmin kehittyvät digitaaliset palvelut työhyvinvoinnin tuloksekkaaseen johtamiseen.

Odotamme sinulta fysioterapeutin koulutusta ja työfysioterapeutin pätevyyttä sekä vähintään 2 vuoden kokemusta työterveydestä. Tärkeintä on aito asiakaslähtöisyys, into työhyvinvoinnin tukemiseen ja kiinnostus oman työn kehittämiseen positiivisella otteella.

Työssä eduksi on ratkaisukeskeinen työtapa, luontaiset taidot itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn sekä kyky reagoida nopeasti yllättäviin tilanteisiin. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Tarjoamme sinulle moniammatillisen tiiviin työyhteisön, suuren konsernin vahvan tuen, toimivat, edistykselliset työkalut ja hyvän perehdytyksen sekä innostavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työpaikkamme on savuton.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tervetuloa joukkoomme!

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 31.8.2023 mennessä. Haastattelemme jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tiimivastaava Raili Vartiainen, raili.vartiainen@mehilainen.fi

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال